STG is THE BEST!!!

STG is THE BEST!!!

Thursday, January 2, 2014

Sabun Marine Essence MERAWAT EKZEMA!!!

Sabun Marine Essence MERAWAT EKZEMA!!!


 
BERTUKARLAH KEPADA PRODUK PENJAGAAN DIRI MARINE ESSENCE! 

Pasti xakan menyesal malah RAMAI YG TELAH PUN JATUH CINTA!
------------------------------------------------------------------------------------------



***COD utk kawasan PAKA, DUNGUN, KERTIH & KEMAMAN SHJ


Pm/ WhatsApp / Sms
019-9588081 (yatie)

Marine Essence Beauty Bar Menghilangkan PANAU!


 Marine Essence Beauty Bar Menghilangkan PANAU!



BERTUKARLAH KEPADA PRODUK PENJAGAAN DIRI MARINE ESSENCE! 

Pasti xakan menyesal malah RAMAI YG TELAH PUN JATUH CINTA!


------------------------------------------------------------------------------------------






***COD utk kawasan PAKA, DUNGUN, KERTIH & KEMAMAN SHJ



 
Pm/ WhatsApp / Sms
019-9588081 (yatie)







MARINE ESSENCE PRODUK BERHANTU!!!

DAH HEBOH SATU MALAYSIA YG MARINE ESSENCE PRODUK BERHANTU!!!

Semua Konsultant STG dilanda ketakutan setiap kali Marine Essence sampai ketangan memasing.

Ada 10 kotak...2 hari...SOLD!

Sampai lagi 10 kotak...sehari...SOLD!

Xpe...mintak lagi 20 kotak! Stok belum sampai ke tangan lagi dah SOLD OUT!!!!

Usha2 situ sini...dpt 5 kotak je...post xsampai 10 minit...SOLD OUT!!!
3 org jer...2 org repeat order...2 kotak seorang! Yg new buyer xnak kalah...grab sekotak terus! 



BERTUKARLAH KEPADA PRODUK PENJAGAAN DIRI MARINE ESSENCE! 
Pasti xakan menyesal malah RAMAI YG TELAH PUN JATUH CINTA!

------------------------------------------------------------------------------------------



***COD utk kawasan PAKA, DUNGUN, KERTIH & KEMAMAN SHJ

 
Pm/ WhatsApp / Sms
019-9588081 (yatie)

INFO PARABEN & SLES

MARINE ESSENCE SHAMPOO & MARINE ESSENCE BODY WASH 



Pertama kalinya syampu dan cecair mandian yang menggabungkan teknologi inovatif dengan ramuan semulajadi dan botani Garam Buluh dan Pheno-SFE untuk membersih, menyihatkan serta melembapkan rambut dan kulit anda dalam setiap cucian!!

Produk alam semulajadi!! Jom nikmati 8 manfaat hebat

--->Gabungan Unik Ramuan Semulajadi dan Botani
--->Tanpa Sabun
--->Tanpa Paraben
--->Tanpa SLES
--->Mineral yang Bermanfaat
--->Anti Bakteria
--->Anti Oksidan yang Hebat
--->Haruman Aromaterapi yang Menyegarkan

Ramai yang dah tau kesan sampingan produk yang mengandungi Paraben dan SLES kan?? Jom! saya kongsikan info tentang Pareben dan SLES...








BERTUKARLAH KEPADA PRODUK PENJAGAAN DIRI MARINE ESSENCE! 
Pasti xakan menyesal malah RAMAI YG TELAH PUN JATUH CINTA!

------------------------------------------------------------------------------------------



***COD utk kawasan PAKA, DUNGUN, KERTIH & KEMAMAN SHJ

 
Pm/ WhatsApp / Sms
019-9588081 (yatie)

MARINE ESSENCE BAMBOO SALT TOOTHPASTE

Yg ni rata2 mmg berpuas hati. Nak2 yg ada anak kecik. Bagus sgt2...READY STOK!
 
 MARINE ESSENCE BAMBOO SALT TOOTHPASTE
 

Ada anak2 kecik yg selalu mengadu sakit gigi? Atau kita sendiri yg mengalami masalah gusi berdarah...gigi sensitif...atau ada masalah dengan bau mulut???
# mulut berbau
# sakit gigi
# ulser
# gusi berdarah
# gigi kuning




Bertukarlah kepada MARINE ESSENCE BAMBOO SALT TOOTHPASTE! Pasti berpuas hati dengan hasilnya.

Pm/ WhatsApp/ Sms
019-9588081 (yatie)

TESTIMONI - ‘Psoriasis’ selama 13 tahun


TESTIMONI - ‘Psoriasis’ selama 13 tahun

Menghidap penyakit ‘Psoriasis’ selama 13 tahun. Setiap sebulan sekali berjumpa doktor pakar dan diberi 3 jenis cream untuk mengubati penyakit beliau tapi masih tidak berkesan dan tiada perubahan....

Syukur dgn izin Allah sebulan menggunakan SABUN MARINE ESSENCE ..satu keajaiban berlaku ...masalah kulitnya hilang & licin serta PULIH seperti biasa. 







BERTUKARLAH KEPADA PRODUK PENJAGAAN DIRI MARINE ESSENCE! 
Pasti xakan menyesal malah RAMAI YG TELAH PUN JATUH CINTA!


------------------------------------------------------------------------------------------



***COD utk kawasan PAKA, DUNGUN, KERTIH & KEMAMAN SHJ

 
Pm/ WhatsApp / Sms
019-9588081 (yatie)

MARINE ESSENCE BEAUTY BAR

Anda BUNTU dan RIMAS dengan masalah-masalah berikut :

(/) Ketiak HITAM
(/) Lingkaran gelap pada leher
(/) Celah peha yg gelap
(/) Parut / Jerawat/ Jeragat
(/) Ekzema
(/) Kudis
(/) Kulit SENSITIF
(/) Alergik
(/) Ruam
(/) Bau badan yg tak menyenangkan
(/) Kurap
(/) Jerawat pada badan
(/) Tumit kaki merekah


Selesaikan HARI INI dengan MARINE ESSENCE BEAUTY BAR!
----------------------------------------------------------------------------------
INFO - Marine Essence Beauty Bar
----------------------------------------------------------------------------------




Bar kecantikan Marine Essence ini dirumus khas untuk,menyihatkan, melembutkan dan meremajakan kulit.


Ia diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli untuk memberi manfaat yang terbaik untuk kulit.

Bar kecantikan Marine Essence memanjakan kulit anda sambil menghidratkan dan melembutkannya.
Kulit terasa semebut sutera apabila disentuh.

Sabun Marine Essence di inspirasikan daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang menawan.


Boleh digunakan setiap hari.
----------------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN -  Marine Essence
----------------------------------------------------------------------------------
Garam Buluh

  • - Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
  • - Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)


  • - Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
  • - Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.

Ekstrak Liquorice

  • - Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
  • - Mencerahkan pigmentasi kulit.

Minyak Tea Tree

  • - Anti-bakteria, anti-kulat.

Vitamin E

  • - Antioksidan, anti-penuaan.
  • - Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.

Gliserin

  • - Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
  • Merupakan pelembap kulit yang terbaik.

Aloe Vera

  • - Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.
----------------------------------------------------------------------------------

***Marine Essence Beauty Bar BUKAN SABUN BERUBAT tapi MAMPU MERAWAT pelbagai penyakit kulit...InsyaAllah

Pm/ WhatsApp / Sms
019-9588081 (yatie)

MARINE ESSENCE PRODUK PENJAGAAN DIRI TERLAJAK LARIS

PRODUK PENJAGAAN DIRI TERLAJAK LARIS
>>>MARINE ESSENCE<<<

Produk Penjagaan diri HEBAT yg pertama menjadikan GARAM BULUH sebagai ramuan kandungannya. Menjadi kegilaan ramai menyebabkan stok sentiasa panas dan dilanda tsunami kerana kemampuannya merawat pelbagai penyakit kulit dan menjadikan kulit selembut sutera dari hujung kepala ke hujung kaki.Dengan bauan yg menenangkan...Tanpa BAHAN KIMIA...Tanpa PARABEN dan uniknya MARINE ESSENCE BEAUTY BAR 50% proses pembuatannya adalah HANDMADE! Sesuai untuk semua peringkat umur seawal bayi. 







Ada masalah dengan :


---> Bau Badan?
---> Ketiak Hitam!
---> Lingkaran Gelap di leher dan celah peha
---> Ekzema
---> Kudis?
---> Gatal-gatal
---> Ruam?
---> Panau?
---> Kurap
---> Luka
---> Parut
---> Kulit Sensitif
---> Jerawat pd badan
---> Jeragat!!!
---> Alergik
---> Kelumumur
---> Gatal Kulit Kepala
---> Sakit Gigi
---> Gusi Berdarah
---> Mulut Berbau
---> Gigi Kuning
---> Ulser
dan banyak lagi...BERTUKARLAH KEPADA PRODUK PENJAGAAN DIRI MARINE ESSENCE! Pasti xakan menyesal malah RAMAI YG TELAH PUN JATUH CINTA!
------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.facebook.com/pages/Produk-Marine-Essence/420316228073615?hc_location=timeline



Pm/ WhatsApp / Sms
019-9588081 (yatie)


***COD utk kawasan PAKA, DUNGUN, KERTIH & KEMAMAN SHJ